Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо на Агропорт Захід Львів 2019

Дата: 20.03.2019 16:10
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

В період з 21 до 22 березня 2019 року у Міжнародному аеропорту «Львів» проходитиме Агропорт Захід Львів 2019 / Agroport West Lviv 2019 – Х Міжнародна агропромислова виставка та форум з розвитку фермерства, один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі.

В рамках форуму 22 березня відбудеться захід «Гастромандри Львівщиною. Розмови на кухні», який включатиме проведення дискусійних панелей: безпека харчових продуктів та впровадження стандартів міжнародної системи HACCP; локальна туристична кухня; спеціалітети на експорт: як почати експортувати харчову продукцію та майстер-класи з приготування страв з локальних продуктів Львівщини.

Водночас інформуємо, що 20 вересня 2016 року набув чинності розділ VII Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Відповідно до цього закону всі оператори ринку харчових продуктів мають 3 роки, щоб впровадити систему керування безпекою харчових продуктів НАССР (аналіз ризиків і контролю критичних точок). Ця робота передбачає кілька етапів, залежно від виду діяльності та розміру підприємства. Перші два етапи стосуються великих підприємств. До 20 вересня 2019 року систему НАССР мають запровадити на малих виробництвах, в тому числі і закладах громадського харчування.

Управління туризму та курортів облдержадміністрації запрошує відвідати вищезазначений захід: рестораторів (шеф-кухарів) готельно-відпочинкових комплексів, закладів харчування та фермерських господарств, розташованих на території міста, району, об`єднаних територіальних громад


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано