Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

Дата: 28.02.2020 10:35
Кількість переглядів: 1081

ОГОЛОШЕННЯ

У зв'язку з проведенням конкурсного добору (конкурсу) на посаду директора народного дому с. Солонка, с.Раковець відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ інформує, що засідання конкурсної комісії призначено на 02.03.2020р. за адресою: с.Солонка, вул. Центральна, 3, приміщення бібліотеки с.Солонка.

02.03.2020, 10:00 - перше засідання конкурсної комісії.

Розгляд документів, поданих кандидатами на посаду директора народного дому с. Солонка, с. Раковець, на відповідність кваліфікаційним вимогам.

02.03.2020, 14:00 - друге засідання конкурсної комісії.

Співбесіда з кандидатами, під час якої буде заслухано публічні презентації проектів програм розвитку  закладу культури на один і п’ять років.

ОГОЛОШЕННЯ

У зв'язку з проведенням конкурсного добору (конкурсу) на посаду директора КЗ «Публічна бібліотека Солонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади» відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ інформує, що засідання конкурсної комісії призначено на 02.03.2020р. за адресою: с.Солонка, вул. Центральна, 3, приміщення бібліотеки с.Солонка.

02.03.2020, 11:00 - перше засідання конкурсної комісії.

Розгляд документів, поданих кандидатами на посаду директора КЗ «Публічна бібліотека Солонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади», на відповідність кваліфікаційним вимогам.

02.03.2020, 15:00 - друге засідання конкурсної комісії.

Співбесіда з кандидатами, під час якої буде заслухано публічні презентації проектів програм розвитку бібліотечного закладу на один і п’ять років.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано