Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Квітня, 2019 р., 14:41
 Педагогічна професія – одна з найважливіших.  Завдання, які ставляться нині перед педагогічними працівниками, перш за все орієнтовані на забезпечення освітніх потреб громадян.
02 Квітня, 2019 р., 15:32
Спеціаліст соціального відділу Солонківської сільської ради Наталія Бокало бере участь у міжнародному соціальному форумі "Деінституалізація: мультидисциплінарні команди".  Метою заходу є обговорення механізмів створення мультидисциплінарних команд для роботи з сім'ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, визначення шляхів посилення міжвідомчої взаємодії для забезпечення права дитини на виховання в сім'ї.
02 Квітня, 2019 р., 15:29
КП "Амарант" закупило та встановило урни для сміття на зупинках громадського транспорту та біля храму Введення в Храм Пресвятої Богородиці в с. Малечковичі.  Сподіваємось, що це є черговим кроком для покращення порядку та чистоти в громадських місцях нашої громади.
01 Квітня, 2019 р., 12:08
 Головне територіальне управління юстиції у Львівській області продовжує  інформувати про права споживачів.
01 Квітня, 2019 р., 12:07
 Головне територіальне управління юстиції у Львівській області продовжує інформувати про основні кроки, на які варто зважати та знати при спадкуванні.
01 Квітня, 2019 р., 10:44
Вітаю, шановний Міністре! Мені 21 рік, шукаю першу роботу після закінчення ВНЗ. Розкажіть, будь ласка, на що потрібно звернути увагу під час працевлаштування?
29 Березня, 2019 р., 14:45
 У 2019 році на українців чекають суттєві зміни у медицині. Одна з головних — Міністерство охорони здоров'я завершить фінансування тих пацієнтів, які не підписали декларації з лікарями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано