Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Березня, 2019 р., 09:14
  Настав період весняно-польових робіт. В цей час проводяться роботи по приведенню в порядок присадибних ділянок, спалювання залишків стерні, соломи, очерету, вирубування дерев та кущів під повітряними лініями електропередач (ПЛ), що призводить до автоматичного вимкнення ліній електропередачі та нещасних випадків із людьми.
28 Березня, 2019 р., 09:11
 Відбулась нарада голови Солонківської сільської ради Віталія Ткачука зі старостами, керівниками та працівниками відділів. На нараді обговорювали питання перевірки готовності дільниць до виборів, покращення благоустрою перед великодніми святами. Було порушено питання про покращення ситуації з укладення декларацій з сімейними лікарями. Також голова подякував старостам та відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту за організацію ІІ фестивалю духовної пісні.
27 Березня, 2019 р., 15:26
 Працівники КП "Амарант" продовжують проводити роботи по благоустрою території Солонківської ОТГ. Сьогодні проводиться очищення території від сміття та чагарників в с. Малечковичі по вул. Зоряній.
27 Березня, 2019 р., 15:02
26 березня в опорному закладі загальної середньої освіти I-III ст. імені Героя України Миколи Паньківа проведено день цивільного захисту. Захід організували інспектор з охорони навколишнього середовища та надзвичайних ситуацій Солонківської сільської ради Марія Пащук та завідувач НКП у м. Стрий навчально-методичного центру цивільного захисту та БЖД Львівської області Дмитро Наливайко.
27 Березня, 2019 р., 10:10
З метою покращення зовнішньоекономічного та інвестиційного клімату у Пустомитівському районі, промоції регіону та розширення експортних можливостей суб’єктів підприємницької діяльності 29.03.2019 в 10.00 год. у приміщенні Пустомитівської районної державної адміністрації (м. Пустомити, вул. Грушевського, 35, 2-ий поверх) відбудеться зустріч із суб’єктами підприємницької діяльності, підприємствами експортерами, діючими інвесторами за участі представників департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації. Зустріч створена для визначення проблемних питань, пошуку та надання інформації щодо потенційних партнерів та забезпечення всебічної підтримки під час здійснення підприємницької діяльності. Запрошуємо підприємців району взяти участь у даній зустрічі!
26 Березня, 2019 р., 11:34
 Незабаром відбудеться перехід на літній час. Перевести стрілки на одну годину вперед в Україні потрібно в останню неділю березня. Отже, в 2019 році не забудьте перейти на літній час у ніч з 30 на 31 березня о 3 годині ранку. Варто пам'ятати, що вже з цього дня графік руху транспорту діє відповідно до нового часу. А це означає, що спати ми будемо на годину менше. Читайте також Перехід на літній час: коли переводять годинники в Україні в 2019 Переведення часу на літній - 2019 здійснюють згідно з постановою Кабінету міністрів України від 13 травня 1996 року № 509. "Про порядок обчислення часу на території України". Перехід пройде по всій країні, крім анексованого Криму та деяких районів Луганської та Донецької областей. На літній час разом з Україною перейдуть понад 70 країн світу Європи. Виняток становлять Ісландія, Росія і Білорусь. До речі, вперше переводити годинник запропонували в 1784 році. Це зробив посол США у Франції Бенджамін Франклін. Рішення було ухвалено з метою економії свічок. Винахід переходу саме на літній час приписують англійцю Вільяму Віллетту. В Україні годинник переводять з 1981 року.
25 Березня, 2019 р., 17:35
В с.Малечковичі по вул. Зоряна розпочато реконструкцію футбольного поля зі штучним покриттям в рамках реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України» 
25 Березня, 2019 р., 17:30
Перед приходом календарної весни працівники КП "Амарант" здійснювали обрізку аварійних дерев на кладовищі у с. Солонка. Через часті випадки штормових вітрів, в майбутньому ці дерева могли впасти та пошкодити або знищити надгробки на похованнях, також це могло призвести до людських жертв, якби в цей час на цвинтарі були люди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано