Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Січня, 2019 р., 15:49
                                                                                             Ми  всі одна сім?я,
23 Січня, 2019 р., 12:38
100 років поспіль відзначаємо День Соборності України. Не оминула увагою цю знаменну подію і Підсадківська громада, яка гідно вшанувала 100-річчя  Акту Злуки УНР і ЗУНР.
21 Січня, 2019 р., 14:34
         У січні ми відсвяткували первісну подію, коли Вифлеємська зоря звістила Дивну Новину всьому світові – народження Ісуса, який повертає втрачену радість кожній людині, віщує прихід у світ любові, чистоти та віри. Щороку відблиск цієї зірки запалює в наших будинках різдвяні свічі і в чистому голосі молитви будить в наших серцях віру у добро та любов.
15 Січня, 2019 р., 16:55
Доброго дня, пане Міністре! Перебуваючи за кордоном під час новорічних свят, зі мною трапилася неприємна історія - в мене викрали закордонний паспорт. Згодом все відновила, але я дуже перенервувала, тому що не знала, що робити та куди звертатися. Розкажіть, будь ласка,  як правильно діяти в такому випадку?  
15 Січня, 2019 р., 11:09
14 січня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни до транспортної мережі Львова. Зокрема, затверджено маршрут №35, який курсуватиме в Солонку за такою схемою:  Львів: Польова — Новознесенська — Механічна — Б. Хмельницького — В. Липинського — пр. Чорновола — Торгова — пл. Кн. Ярослава Осмомисла — І. Гонти — пл. Д. Галицького — Підвальна — В. Винниченка — Соборна — І. Франка — Зелена — Шота Руставелі — Стрийська — Солонка (вул. Наварійська)  І в зворотному напрямі: Солонка (вул. Наварійська) — Стрийська — Шота Руставелі — Зелена — І. Франка — пл. Соборна — В. Винниченка — Підвальна — пл. Д. Галицького — І. Гонти — пл. Кн. Ярослава Осмомисла — пл. Різні — пр. Чорновола — В. Липинського — Б. Хмельницького — Механічна — Новознесенська — Польова. Надіємось, у найближчому майбутньому знайдуться перевізники, які зголосяться обслуговувати даний маршрут. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано