Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День відкритих дверей в Академії Сухопутних військ

Дата: 05.03.2018 12:40
Кількість переглядів: 818

Фото без опису
Є така професія - державу захищати.

         Ні морозна погода, ні вітер не стали перепонами для відвідування Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного учнями старших класів Солонківської загальноосвітньої школи I-III  ступенів Пустомитівського району Львівської області. Разом з учнями до навчального закладу приїхали і представники військової частини А2166 Повітряного командування «Захід».

         «День відкритих дверей», саме таку назву мав захід, що розпочався з перегляду відеофільму про Академію. Представник приймальної комісії абітурієнтів розповів присутнім про умови вступу до навчального закладу у 2018 році та відповів на численні запитання.

          Всі охочі мали можливість ознайомитись з умовами навчання, побутом курсантів, навчально-матеріальною базою, музеями Академії. Відвідувачі оглянули спеціалізовані аудиторії, навчально-тренувальні комплекси, об’єкти соціально-побутової інфраструктури й багато іншого.    

           Організатором відвідування Національної академії сухопутних військ виступив колишній курсант Львівського вищого воєнно-політичного училища (назва навчального закладу за радянських часів), випускник 1982 року, керівник Західного регіонального представництва Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства, підполковник запасу Юрій Давидов. Він ділився з учнями та військовослужбовцями своїми спогадами про навчання, курсантське життя тих часів. А в казармі, ветеран пригадав і вказав місце, де розміщувалося його ліжко.

          Час перебування на території добігав кінця. Емоції переповнювали учнів та військовослужбовців. Вже і сонечко пригріло. Можна було б ще і ще ходити аудиторіями, але все має свій початок та кінець. А на завершення було зроблено світлини на згадку.

 

Олександр Лазорищак,

офіцер військової частини А2166

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано