Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні в с. Солонка

Дата: 26.02.2018 15:19
Кількість переглядів: 840

25 лютого в Народному Домі с.Солонка відбувся вечір-реквієм вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні - «Вони назавжди залишились в пам`яті».
Вечір-реквієм розпочали панахидою з служителем Храму Святої Трійці отцем Миколою, помолилися та вшанували пам`ять героїв Небесної сотні та воїнів АТО. На цьому вечорі була мати загиблого героя-земляка Небесної сотні Паньківа Миколи-Олега п. Марія. До слова запрошували учасника АТО Ковальчука Василя, а також начальника відділу освіти та культури Середу Віталію Богданівну. Вони також вшанували наших героїв, які завжди будуть жити в наших серцях. 
Ще вечір був насичений різноманітними сценками, віршами та піснями. Вдячність висловлюємо ведучим цього вечора: Хахула Каріна, Давосир Ірина, Юскевич Уляна, Проць Андрій, ансамблям «Крапелька», «Перлина», «Яворина», дитячій школі Karparation, солістам: Солонинко Соломія, Новогольник Роман, Дзікевич Анастасія. Бервецькому Максиму за читання вірша «Мамо, матусю», Гайдош Олександрі за прозу «Мамо, чи це вже весна». Особлива подяка дитячій студії “Smart Star” за красиві малюнки.
А також висловлюємо подяку кожному, хто прийшов вшанувати пам`ять героїв Небесної Сотні.

Фото з вечора


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано