Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит делегації з ґміни Орли (Польща) у Солонківську ОТГ

Дата: 16.03.2018 15:53
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 березня 2018 року в Солонці з офіційним візитом побувала делегація з ґміни Орли, Перемишльського Повіту, Підкарпатського Воєводства, Республіка Польща.

У своєму вітальному слові голова Солонківської сільської ради щиро привітав польських колег у Солонківській громаді та висловив сподівання щодо майбутньої плідної співпраці, яка дасть свої позитивні результати, також виразив надію що буде спільно підготовано та реалізовано міжнародні проекти при використанні коштів Європейського Союзу.

Вуйт ґміни Орли Богуслав Слабіцкі  розповів про устрій життя у ґміні,  поділився  позитивним досвідом та кращими практиками управління і також  розраховує на успішне партнерство наших громад.

А далі відбулася урочиста церемонія підписання Угоди про транскордонну співпрацю між ґміною Орли та Солонківською сільською радою. Сторони угоди задекларували створення сприятливих умов для зміцнення суспільних, культурних та економічних зв’язків, розвитку співпраці між громадами.

З українського боку угоду підписали голова Солонківської сільської ради Віталій Ткачук та заступник сільського голови Андрій Жиравецький, а з польського – вуйт ґміни Орли Богуслав Слабіцкі та скарбник  ради Тереза Очкос.

Окрім цього, на зустрічі представників обох громад також було опрацьовано план спільних заходів на 2018 рік.

Програма перебування делегації була цікавою та насиченою.

У Народному домі с. Солонка відбувся концерт, де дітки привітали гостей запальними піснями українською, французькою та польською мовами.

У рамках візиту делегація  з Польщі побувала у  дитячому дошкільному закладі с. Зубра, Зубрянському НВК, Українській греко-католицькій Церкві Преподобної Параскеви с.Зубра, Українській автокефальній православній Церкві святого Володимира Великого Рівноапостольного с.Зубра.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано