Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урок "Моє довкілля" у Солонківській ЗОШ

Дата: 28.03.2018 11:13
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

Глобальна екологічна криза є реалією нашого життя. Але на фоні політичної і економічної ситуації в Україні, проблеми довкілля відійшли на задній план. На жаль… Адже  природа не пробачить.

Важливо, щоб наші діти розуміли, чим може обернутися неправильне, невиправдане, споживацьке використання природи.

Про це йшлося на зустрічі учнів Солонківської ЗОШ I – III ступенів імені героя України Миколи Паньківа з старшим державним інспектором Державної екологічної інспекції у Львівській області Гулем Григорієм Володимировичем, який провів урок «Моє довкілля». В доступній формі, цікаво і повчально розповів про екологічну ситуацію в нашому регіоні, про погіршення якості життя через забруднення навколишнього середовища і наслідки такої діяльності п. Гуль наголосив, що проблема чистого і здорового  довкілля стосується кожного. Всі люди зацікавлені і в чистій воді, і в чистому повітрі, і в якісних продуктах. Людина і довкілля тісно пов’язані. Кожен повинен починати зі себе і усвідомити, що всі ми відповідаємо за належний стан довкілля.

Учні уважно слухали, ставили запитання, що цікавили їх. Григорій Володимирович подарував дітям цікаві книжечки із замальовками і завданнями на екологічну тему.

З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі, бо користь від неї вагома.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано