Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Солонківська сільська рада інформує

Дата: 27.04.2018 15:32
Кількість переглядів: 1263

Солонківська сільська об’єднана територіальна громада, яка фактично створена в грудні 2017 року, за дуже короткий проміжок часу титанічними зусиллями організувала повноцінну структуру апарату сільської ради об’єднаної територіальної громади, перспективний план розвитку громади, прийняла чимало нормативно-правових актів, що регулюють діяльність сільської ради та її апарату, прийняла на баланс об’єкти інфраструктури освіти, медицини, культури та господарства сільських рад, що увійшли в склад об’єднаної громади, постійно докладає зусиль у вирішенні поточних питань і планує нові проекти для розвитку Громади.

Звісно, є ще багато питань, які потребують вирішення, багато роботи ще потрібно зробити, чимало об’єктів потрібно збудувати та відремонтувати. Однак, Солонківська сільська рада, зокрема, сільський голова, депутатський корпус та члени виконавчого комітету разом зі свідомими мешканцями Громади з оптимізмом дивляться в майбутнє і спільними зусиллями досягнуть бажаної мети – квітучої, багатої та процвітаючої Солонківської сільської об’єднаної територіальної громади.   

У відповідь на запрошення, на так звані збори ГО «Громада дієвих змін», Солонківська сільська рада інформує наступне.

Посадові особи та окремі депутати вже мають неприємний досвід спілкування з вищевказаною громадською організацією, уся робота якої полягає виключно в деструктиві, поливанні брудом, притягуванні за вуха «гарячих фактів», зневаги до всіх позитивних надбань та нівелюванні будь-яких добрих намірів. Громадська організація вважає своєю основною функцією лише критику сільського голови і депутатів, яких обрали на вільних демократичних виборах мешканці Громади, а будь-які пропозиції щодо вирішення конкретних поточних питань ігнорує, зокрема, як приклад прийняття участі у розробці проектів по реконструкції інфраструктурних об’єктів, вирішенні організаційних питань щодо занижених статистичних показників чисельності населення. Тобто, відбувається цинічний піар на зневазі до представників сільської ради, депутатського корпусу, яких делегувала Громада на представлення своїх інтересів.

Сільською  радою неодноразово здійснювались спроби конструктивного діалогу з ГО «Громада дієвих змін», проводились зустрічі, надавались відповідні роз’яснення, однак це все завершувалось лише черговим обливання брудом, приниженням честі та гідності посадових осіб та депутатів.

Слід зазначити, що громадська організація не представляє мешканців  всієї громади, а виключно себе та своїх членів, тому не може проводити збори всієї громади, а може лише ініціювати питання проведення таких зборів. До того ж питання, підняті в запрошенні на збори, неодноразово звучали на зустрічах та зборах, на них було надано відповіді.

До відома, Солонківська ОТГ, згідно із рейтингом департаменту економічної політики ЛОДА, визнана лідером за результатами діяльності в І кварталі поточного року (фото додається). Вважаємо це конкретним прикладом визнання якості та результатів повсякденної праці, сформованого в найкоротші строки колективу.

ІНФОРМАЦІЯ

Зважаючи на брак у мешканців Громади достатньої інформації про проведену роботу, про діяльність сільської ради, прийнято рішення про проведення зборів громади 10 травня 2018 року о 18-й годині в приміщенні народного дому с. Солонка. Просимо мешканців завчасно, до 7 травня 2018 року, підготувати питання, на які будуть надані обґрунтовані відповіді.
 

 

З повагою до Громади,

Сільський голова                                                          Віталій Ткачук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано