Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Україні урізують субсидії: кому доведеться платити більше

Дата: 03.05.2018 11:37
Кількість переглядів: 862

Фото без опису  

   Кабмін змінив норму споживання газу і забирає субсидію у кожного п’того-шостого. Нововведення набули чинності 1 травня. Ті, хто насправді потребує допомоги, її отримуватимуть. А ті, хто просто приховує свої доходи, не зможуть користуватись субсидіями, так пояснюють в уряді.

     Це стосується родин, які мають більше одного житла, власників автомобілів і людей, які працюють нелегально. Такі заходи вводяться для того, щоб держдопомогу не отримували ті, хто може заплатити за комуналку. Якщо у сім’ї є автомобіль молодше п’яти років, то субсидію скасують. ЇЇ заберуть також, якщо площа квартири перевищує 120 кв.м., а будинку 200 кв.м.

     Субсидію не отримають і ті, хто працює неофіційно, а також заробітчани. Тобто, щоб отримувати субсидію, потрібно або офіційно працювати, або стояти на обліку в центрі зайнятості. Зміни почуються зі стартом опалювального сезону.

     Програму субсидування змінили, щоб дати старт монетизації. Але для переходу на монетизацію потрібно, щоб субсидії отримували лише ті, хто дійсно не може розплачуватися за комунальними рахунками зі своїх доходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано