Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У с.Зубра відбулись змагання з волейболу серед жінок

Дата: 07.05.2018 10:51
Кількість переглядів: 1194

Фото без опису      

Змагання присвятили Дню матері.

       Напередодні відзначення Дня матері у с.Зубра відбулись змагання з волейболу серед жіночих команд Солонківської ОТГ. Участь у змаганнях взяли такі команди: «Солонка 1», «Солонка 2», «Зубра», «Пума»(Львів), які зіграли по коловій системі.

       На урочистій частині заходу були присутні почесні гості з підготовки та проведення змагань, серед яких директор Зубрянського НВК Сідун В.В., начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської ОТГ Середа В.Б., заступник начальника та головний суддя змагань Ткачук О.М. Гості звернулись до усіх присутніх та спортсменів, привітавши їх та побажавши усім успіху, гарного настрою та перемог.

       Перед початком змагань учасників благословив о.Олег Пігій УГКЦ, який у своєму привітанні заохотив усіх і надалі через заняття спортом поширювати християнські цінності, серед дітей та молоді. Після спільної молитви отець виконав символічну першу подачу. Також перед присутніми виступив ансамбль народного танцю «Веселинка».

       У нелегкій боротьбі місця розподілились таким чином, перемогу здобула команда «Солонка 1», друге місце – «Пума», третє місце – «Солонка 2». Переможцям вручено грамоти та медалі.

       Загалом усі команди показали свою майстерність, високий рівень гри. Бажаємо не зупинятись на досягнутому та надалі приносити радість перемоги своїм уболівальникам.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано