Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Пам’ятаємо! День пам’яті та примирення!»

Дата: 08.05.2018 14:23
Кількість переглядів: 948

Фото без опису

      Сьогодні, 8 травня, у селі Солонка відбулись заходи по вшануванню пам’яті подвигу звитяжців старшого покоління, увічнення пам’яті жертв Другої світової війни, а також консолідації суспільства та утвердження ідеалів миру.

       У заході взяли участь представники адміністрації об’єднаної територіальної громади Солонківської ОТГ, духовенство, ветеран АТО, вчителі та учні Солонківської ЗОШ I-III ст. ім.Героя України М.Паньківа та пересічні мешканці села.

       У пам'ять про всіх загиблих у роки Другої світової війни о.Роман Гаранджа, о.Василь Федько та о.Микола Фредина відправили поминальну панахиду біля пам’ятнику «Борцям за волю України».

       Під час пам’ятного заходу до присутніх звернулись о.Роман Гаранджа, депутат сільської ради, керуючий справами виконавчого комітету Солонківської ОТГ Філіповський С.Я. та директор школи Солонківської ЗОШ I-III ст. Кіт В.В.

       Зі словами подяки та із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої страшної війни та учасників АТО за мужність і самовідданість, вірність та стійкість духу у війні, адже ми повинні бути єдиним цілим в подоланні всіх негараздів, які випали на долю України, звернувся ветеран АТО Сергій Валерійович Тітаренко.

      Діти поклали квіти до пам’ятнику і вшанували пам'ять загиблих за Україну хвилиною мовчання.

      Також жителі та гості села Солонка могли почути  не менш хвилюючі та проникливі композиції на воєнну тематику у виконанні колективу «Крапелька», які підготували разом з директором Народного Дому с.Солонка Карпою-Рипновською Юлією Семенівною та художнім керівником НД Солонинко Олександрою Станіславівною



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано