Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День матері в с. Солонка

Дата: 14.05.2018 15:53
Кількість переглядів: 940

Фото без опису

Кожне жіноче серце – материнське. Свято Матері – свято любові, яка живе в серці кожної жінки – бабусі, матері, сестрі, нареченої. Це свято берегині сім’ї, роду, народу. 

      Щорічно, у другу неділю травня ми святкуємо День матері. Тож, у неділю, 13 травня у Народному Домі села Солонка відбувся святковий концерт присвячений матерям  «Мамин День».

      Цьогорічне свято підготували та провели директор НД Юлія Карпа-Рипновська, художній керівник НД Олександра Солонинко разом з дитячими колективами Народного Дому с.Солонка «Перлина», «Крапелька», «Яворина», «Цьомчики», солісткою Каріною Хахула. Також до нас на свято завітали Дитяча естрадна школа Karparation та молодіжний гурт МалДіви. Даний захід відбувся за підтримки сільської ради Солонківської ОТГ, зокрема сільського голови Віталія Васильовича Ткачука та заступника голови Андрія Михайловича Жиравецького.

       Під час даного заходу виконувалися пісні про маму. Колективи подарували хороший настрій та драйвові пісні.

       Присутні на заході мами, бабусі мали можливість перейнятись зворушливою атмосферою свята. Та не тільки сльози розчулення блищали на очах присутніх, а й позитивний настрій та щирий сміх.

       Свою шану та повагу до матерів діти намагались передати в кожному слові, в кожній пісні, у кожному русі. Тут звучали слова вдячності і любові, святкова зала була наповнена теплом та ласкою усміхнених поглядів матерів, щирістю глядацьких емоцій.

      Низький уклін і щира дяка вам, любі матері, за ласку, недоспані ночі, молитви, за терпіння, мудрість, любов, за те що виховуєте своїх дітей справжніми патріотами та захисниками своєї держави.

      Низький уклін вам, дорогі Матері!

 

     По закінченню святкового концерту на усіх присутніх чекав сюрприз – жива музика, за сприяння В.В.Ткачука.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано