Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В гостях у воїнів гарнізону  Липники

Дата: 15.05.2018 09:51
Кількість переглядів: 6473

Фото без опису

            І знов в гостях у воїнів гарнізону  Липники, що на Львівщині, учнівська молодь Пустомитівського району.  Цього разу до військовослужбовців військової частини А2166 та А4324 завітали старшокласники Наварійської школи - гімназії. Гостей зустрів заступник командира полку зв’язку з морально-психологічного забезпечення підполковник Олександр Корзун, який і розпочав екскурсію. Запланований  «День відкритих дверей» розпочався з перегляду відеофільму про історію, бойовий шлях та повсякденну життєдіяльність однієї з частин. Учні із зацікавленістю переглядали кадри документальної кінохроніки. Офіцери і солдати ознайомили з тактико-технічними характеристиками автомата Калашникова та пістолета Макарова. Кожний з присутніх мав можливість провести неповну розборку та зборку образців озброєння. А далі було відвідування казарми, під час якого хлопці та дівчата ознайомились з умовами проживання, речовим забезпеченням особового складу, розпорядком дня. На численні запитання учнів та викладачів військовослужбовці, під час спілкування ,із задоволенням відповідали, ділилися своїми враженнями про армійське життя.         

           Після відвідування підрозділу воїнів-зв’язківців естафету прийняли воїни радіотехнічної частини. Виконуючий обов’язки  заступника командира військової частини А4324 з морально-психологічного забезпечення капітан Анастасія Данчевська  довела план подальших дій і запросила хлопців та дівчат на терени свого підрозділу. А далі, як і в попередні рази, чекало гостей справжнє дійство. Особовий склад радіотехнічної бригади продемонстрував дії антитерористичної групи, пожежного розрахунку, озброєння та засоби індивідуального захисту військовослужбовця.

             Найцікавішим моментом зустрічі було: стрільба холостими набоями з автомата та практичне застосування вогнегасників при гасінні умовної пожежі . Більшість вперше це робили у своєму житті. 

            Наприкінці зустрічі учнівська молодь подякувала військовослужбовцям дружніми гучними оплесками та всі разом сфотографувалися на згадку.

            У планах командування військових частин,  організаторів «Дня відкритих дверей», продовження проведення  заходів, щодо військово-патріотичного  виховання молоді Пустомитівського району восени, після літніх канікул. За результатами проведених заходів в квітні-травні цього року відділення з морально-психологічного забезпечення військової частини А2166 готує відео звіт.

 

 Юрій Давидов, підполковник запасу,

 ветеран військових частин      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано