Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з підприємцями Солонківської ОТГ

Дата: 17.05.2018 10:33
Кількість переглядів: 1164

15 травня в Народному Домі с. Солонка відбулась нарада з суб’єктами підприємницької діяльності ініційована головою Солонківської сільської ради Ткачуком Віталієм Васильовичем. В нараді взяли участь голова Пустомитівської районної державної адміністрації Хрунь Ігор Степанович, представники Головного управління ДФС у Львівській області Мочерад Ігор Михайлович та Балишин Богдан Богданович, інспектор Держпраці у Львівській області Колівошко Наталія Петрівна.

У вступному слові Ткачук Віталій Васильович відзначив, що підприємництво в житті та соціально-економічному розвитку об’єднаної територіальної громади відіграє значну роль. Тільки спільними зусиллями наша громада зможе досягнути успіху та підвищити якість життя мешканців.

 Голова закликав суб’єктів господарювання долучитись до розробки Стратегії розвитку Солонківської об’єднаної територіальної громади з метою визначення основних пріоритетів  та цілей, які передбачатимуть тісну співпрацю місцевої влади, громади та бізнесу, з урахуванням інтересів і можливостей усіх гравців.

 Особливу увагу було приділено питанням  перереєстрації бізнесу за фактичною адресою, задля збільшення податкових надходжень в місцевий бюджет, необхідності укладення договорів про вивезення твердих побутових відходів, перезаключення договорів оренди землі та  дотримання правил благоустрою.

Окрім того, на нараді було обговорено ряд важливих питань. Серед яких:

  • сплата  акцизного податку;
  • порядок оформлення працівників на роботу, в т.ч. стажування;
  • легалізації робочих місць та передбачені штрафи у разі порушень;
  • недопущення сплати заробітної плати нижче встановленого законодавством рівня;
  • порядок виплат заробітної плати;
  • надання допомоги соціально незахищеним верствам населення.

 

Голова Солонківської сільської ради подякував всім присутнім та наголосив, що Солонківська ОТГ «Сильна і перспективна громада!»

У випадку виникнення запитань можна звертатись до учасників наради для консультацій:

Начальник відділу адміністрування податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування Галицької ОДПІ управління податків та зборівз фізичних осіб Мочерад Ігор Михайлович - 297 38 21.

Інспектор  Держпраці у Львівській області Колівошко Наталія Петрівна  - 235 48 32.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано