Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання серед жіночих команд з волейболу в Солонці

Дата: 20.05.2018 12:47
Кількість переглядів: 802

Фото без опису

До Всесвітнього Дня Вишиванки за підтримки сільського голови Солонківської ОТГ В.В.Ткачука  та з ініціативи двох команд Солонківської ОТГ, зокрема і їх тренера Ісаєнка Сергія  відбулись змагання з волейболу серед жіночих команд.

Захід відбувся 19 травня у приміщенні Народного Дому с.Солонка та спортивному залі Зубрянського НВК.

Перед початком змагань учасників благословив о.Василь Федько. До учасниць змагань і всіх присутніх з вітальним словом звернувся сільський голова Солонківської ОТГ, який побажав командам успіхів, а також спортивних звершень, безкомпромісної гри та перемоги сильнішій команді. Турнір урочисто відкрили після спільного виконання Гімну України.

У змаганнях взяли участь 6 команд: ВК «Солонка», ВК «Солончанка», ВК «Зубра», ВК «Броди», ВК «Червоноград», ВК «Автомобіліст». Методом жеребкування команди-учасниці були поділені на дві групи,  переможці яких виходили до фіналу. У першій групі кращою командою стала ВК«Солонка». Переможницею другої групи стала ВК«Солончанка». У запеклій, важкій та емоційній боротьбі у вирішальному матчі здобули перемогу ВК«Солонка» із найчисленнішою та найгучнішою групою підтримки, «срібло» приміряла ВК«Солончанка». Третє місце виборола команда Червонограда, ВК«Зубра» задовольнилася почесною четвертою сходинкою, волейболістки з Бродів закрили п’ятірку місць.

          Після фінального свистку судді відбулось урочисте нагородження переможців та кращих гравців з волейболу. Голова сільської ради Солонківської ОТГ В.В.Ткачук  та його заступник А.М.Жиравецький нагородили кожного представника команди  медалями та кубками. Усі учасниці змагань отримали квіти. По завершенню урочистостей усі були запрошені до святкового частування.

          Також варто відзначити якісний і професійних підхід до проведення спортивних змагань - вболівальники залишились задоволеними, а учасники отримали багато позитивних емоцій.

 

         



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано