Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято Останнього дзвоника в Солонківській ЗОШ

Дата: 25.05.2018 19:38
Кількість переглядів: 876

Фото без опису

Серця вперше торкнулась тривога,

хоч співає воно, як дитя,

нині стелиться всім їм дорога

із дитинства в доросле життя.

 

Сьогодні, 25 травня в Солонківській ЗОШ I-III ст. ім. Героя України Миколи Паньківа відбулося свято Останнього дзвоника.

          Для учнів та вчителів завершився черговий навчальний рік. А випускники назавжди попрощались зі шкільними роками.

          На святкове дійство, окрім самих учнів та випускників, завітали їх батьки, які розділили зі своїми дітьми радісні та, водночас, хвилюючі миті в їх житті.

          На початку урочистої лінійки пролунали перші звуки  Гімну України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, котрі загинули в АТО, захищаючи незалежність та цілісність кордонів України.

          Гарне духовне свято доповнили о.Роман Гаранджа та о.Василь Федько даруючи випускникам і учням благословіння, а також молитвою за Україну, яка має велику об'єднувальну силу.

          Привітати випускників прийшла начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту В.Б.Середа, яка побажала випускникам щасливої життєвої дороги. Свої слова-настанови також висловив директор школи В.В.Кіт, також з словами привітання виступив Я.І.Рик заступник директора школи побажавши учням та випускникам щасливої долі та здійснення найзаповітніших мрій.

Були вручені грамоти та подяки переможцям і призерам обласних, районних предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань, відзначення нагородами вчителів, які підготували учнів-переможців.

По завершенню урочистостей, для випускників був проведений останній шкільний урок, під час якого вже колишні учні згадували всі одинадцять років, проведених у стінах рідної школи та востаннє прислухалися до мудрих слів своїх класних наставників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано