Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хай завжди буде сонце! Хай завжди буду я!

Дата: 04.06.2018 16:11
Кількість переглядів: 678

        І знов свято. І знов для дітей. І знов сонячна погода, яка сприяла веселому празнику. Організатори, командування військової частини А2166, А4324, Голова та депутати Солонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади, гідно підготувалися до Міжнародного дню захисту дітей.

         Святковий захід розпочався з привітальних поздоровлень та привітань голови Солонківської сільради Віталія Ткачука, заступника командира полку звязку з морально-психологічного забезпечення підполковника Олександра Корзуна, старшого офіцера відділення морально-психологічного забезпечення радіотехнічної бригади капітана  Данчевської Анастасії. А священнослужитель отець Олексій окропив всіх святою водою та благословив свято.

          В програмі були : і командна естафета, і конкурс дитячого малюнку, і велосипедна гонка, і змагання на кращого стрільця  та інші розваги. На футбольному полі проходила зустріч дитячих команд «Радар» військового містечка та ФК «Захід» села Солонка.  Господарі забили більше голів, але перемогла дружба. Переможці-учасники змагань і конкурсів,  були заохочені грамотами, медалями. 

           На завершення дітлахи отримали солодкі подарунки від спонсорів. А потім, всіх чекала смачна уха та солдатська каша. Ще довго на дитячому майданчику лунали  пісні, гомін, сміх. Учасники дійства не поспішали до своїх домівок. А ініціативна група мешканців містечка, за трапезою вже обговорювала проведення наступних заходів.

           До організації свята також долучилися: громадська організація захисту учасників АТО «Звитяга» та члени районної громади Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства.

Більше фото зі свята тут

Юрій Давидов, підполковник запасу.

Фото автора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано