Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект Twinning

Дата: 13.06.2018 12:17
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації інформує.  Мінсоцполітики  реалізує проект Twinning „Підтримка органів влади України в розробці законодавчих та адміністративних засад для запровадження системи раннього втручання та реабілітації дітей з інвалідністю і дітей, які мають ризик отримати інвалідність”. Проектом передбачено  розбудову потенціалу органів влади України на центральному та місцевому рівнях щодо розробки і впровадження системи раннього втручання і реабілітації для дітей з інвалідністю та дітей, які мають ризик отримати інвалідність і тим самим сприяти зміцненню нової ролі державного управління в частині надання соціальних послуг.

Розпочато пілотування (опробування/тестування) моделі онлайн скринінгу для виявлення у  дітей відставання та порушення розвитку та визначення потреби у послузі раннього втручання для забезпечення розвитку дитини, збереження її здоров’я та життя в чотирьох пілотних регіонах України, а саме: у Закарпатському, Львівському, Одеському та Харківському.

Батьки та родини з дітьми раннього віку (від 0 до 4 років) мають можливість перевірити розвиток дитини за допомогою  онлайн скринінгу, за посиланням: www.goo.gl/L1RdTK, комунальна реабілітаційна установа змішаного типу Львівський міський центр реабілітації ,,Джерело” (м. Львів, просп. Червоної Калини, 86-А,   тел.: (032) 227 36 00, моб. (098) 981 11 21).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано