Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання "Краще спортивне село Львівщини 2018 року" відбудуться в Солонці

Дата: 14.06.2018 09:32
Кількість переглядів: 1080

У суботу, 23 червня, відбудуться обласні спортивні змагання серед команд сільських, селищних рад - "Краще спортивне село Львівщини 2018 року", присвячені Дню Конституції України. Ці популярні змагання представників сільського спорту Львівщини відбудуться за підтримки Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» у с. Солонка Пустомитівського району.

Урочиста церемонія відкриття змагань розпочнеться у приміщенні місцевого будинку «Просвіти» об 11 годині. У межах заходу відбудуться змагання з волейболу (серед чоловіків та жінок), міні-футболу, тенісу настільного, шахів, шашок, гирьового спорту.

Організатори сподіваються, що ці щорічні спортивні змагання серед команд сільських, селищних рад «Краще спортивне село Львівщини 2018 року» сприятимуть розвитку і популяризації фізичної культури та спорту серед сільського населення, залученню до регулярних занять в оздоровчих групах і спортивних секціях, впровадження фізичної культури та спорту у повсякденний побут мешканців сільської місцевості, використанню фізкультурно-спортивних заходів для зміцнення здоров’я людей та профілактики негативних явищ в молодіжному середовищі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано