Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит делегації з Гміни Ґрудек над Дунайцем в Солонківську ОТГ

Дата: 18.06.2018 16:50
Кількість переглядів: 853

15-16 червня 2018 року Солонківська сільська рада приймала офіційну делегацію  з Гміни Ґрудек над Дунайцем, Новосондецького Повіту, Малопольського Воєводства, Республіка Польща, у складі: вуйта Гміни Ґрудек над Дунайцем - Юзефа Тобіаша, секретаря - Пауліни Фуртак, директора школи в Елна - Ришарда Базіака, директор компанії "Дунаєць" -  Рафава Іванські, представника Громадського  центру в Ґрудек над Дунайцем  - Марека Новаковського.
Голова Солонківської сільської ради привітав польських колег у Солонківській громаді, представив усіх присутніх, розповів про зміни у зв’язку з об’єднанням територіальних громад, а також висловив сподівання щодо майбутньої співпраці.
Вуйт Гміни Ґрудек над Дунайцем Юзеф Тобіаш поділився досвідом  управління, і зазначив що розраховує на плідну співпрацю між нашими громадами. 
Також Польській делегації було продемонстровано коротку презентацію про Солонківську об’єднану територіальну громаду, а також відео-флешмоб до Дня Вишиванки.
Після привітань відбулась урочиста церемонія підписання Угоди про партнерство та співпрацю між Гміною Ґрудек над Дунайцем та Солонківською сільською радою. Сторони угоди задекларували створення сприятливих умов для зміцнення суспільних, культурних та економічних зв’язків, розвитку співпраці між громадами.
З українського боку Угоду підписали голова Солонківської сільської ради Віталій Ткачук та заступник сільського голови Андрій Жиравецький, а з польського -  вуйт Гміни Ґрудек над Дунайцем Юзеф Тобіаш та голова ради Гміни Ґрудек над Дунайцем Юзеф Клімек.
У рамках візиту делегація  з Польщі побувала у  дитячому дошкільному закладі с. Зубра, Зубрянському НВК, Українській греко-католицькій Церкві Преподобної Параскеви с.Зубра, Українській автокефальній православній Церкві святого Володимира Великого Рівноапостольного с. Зубра та біля чудотворного джерела в с. Новосілка. 
16 червня Польська делегація взяла участь в урочистому відкритті ІХ Транскордоних самоврядних іграх, а також побували на екскурсії у м. Львів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано