Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся семінар-лекція з пожежної безпеки

Дата: 25.06.2018 17:24
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

Сьогодні у приміщенні Солонківської ЗОШ I-III ст. ім. Героя України М.Паньківа було проведено навчання з пожежної безпеки з директорами Народних домів та директорами навчальних закладів Солонківської ОТГ.

Під час лекції обговорили такі найважливіші питання: загальні вимоги пожежної безпеки до територій, будівель, приміщень, споруд; загальні вимоги пожежної безпеки до утримання евакуаційних шляхів і виходів; організаційні заходи щодо забезпечення пожежної безпеки; спеціальне навчання та перевірка знань з питань пожежної безпеки; первинні засоби пожежогасіння; протипожежне водопостачання; загальні вимоги пожежної безпеки в будівлях і приміщеннях при експлуатації опалення; основні засади державного нагляду.

На таких об’єктах пожежна безпека повинна забезпечуватися шляхом проведення організаційних, технічних та ціло­го ряду інших заходів, спрямованих на попередження пожеж, забезпечення безпеки людей, зниження можливих майнових витрат і зменшення негативних екологічних наслідків у разі їх виникнення, створення умов для швидкого виклику пожежних під­розділів та успішного гасіння пожеж.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано