Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся круглий стіл щодо підготовки відзначення 1030-річчя хрещення Київської Русі

Дата: 19.07.2018 16:35
Кількість переглядів: 1112

Фото без опису

Президент України Петро Порошенко видав указ «Про заходи з підготовки та відзначення 1030-річчя хрещення Київської Русі — України», відповідно до якого постановив Кабінету Міністрів утворити Організаційний комітет з підготовки та відзначення ювілею та розробити за участю релігійних організацій план заходів святкувань.

         19 липня в приміщенні бібліотеки села Солонка відбулась робоча зустріч з нагоди підготовки та  відзначення 1030-річчя хрещення Київської Русі – України.

У засіданні взяли участь сільський голова Солонківської ОТГ Віталій Ткачук, староста Поршнянського старостинського округу Богдан Баркит, керуючий справами Сергій Філіповський, заступники начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Надія Цимбаліста та Оксана Ткачук, завідувач Солонківської бібліотеки Іванна Білоус та представники релігійних конфесій.

Свої бачення, пропозиції та зауваження озвучили представники духовенства.

Акцентувалася увага на  організації та проведенні уроків духовно-морального спрямування, які цьогоріч будуть присвячені ювілейній даті, щоб наочно продемонструвати учням історію  розвитку християнства в Україні.

Також пропонується проведення тематичних інформаційних годин для шкільної і студентської молоді, книжково-ілюстративних виставок.

Головним заходом буде проведення фестивалю духовної пісні, присвяченого відзначенню 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано