Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники нашої громади відвідали з концертною програмою військовослужбовців 184-го Навчального центру

Дата: 06.08.2018 17:54
Кількість переглядів: 1100

Фото без опису

Перша неділя серпня запам’яталась військовослужбовцям 184-го Навчального центру концертами у військових містечках. Артисти Львівщини приїхали до с. Старичі заради того, аби розважити усіх бажаючих у вихідний день. 
До військового містечка «Базове» та «Острог» завітали художні колективи Солонківської об’єднаної територіальної громади. 
Особливістю концерту було те, що майже кожен виступ супроводжувався грою на акордеоні, в тому числі були й гуморески. Цікавим номером був візит до лікарні німого чоловіка, який пояснював що його турбує за допомогою різноманітних відомих українських пісень. Окрім цього, військовослужбовцям підняли настрій запальними танцями, грою на музичних інструментах та сольними вокальними виступами.
Масштабність заходів демонструє кількість глядачів – загалом, концерти відвідало більш, ніж тисяча військовослужбовців. По закінченню виступів, від імені 184-го Навчального центру усім колективам було вручено грамоти та пам’ятні альбоми за активну участь у військово-патріотичному вихованні військовослужбовців. В свою чергу, артисти були вдячні за теплий прийом і запевнили військовослужбовців, що незабаром повернуться з новими виступами.

Джерело: 184 Навчальний центр

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано