Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Львівщині відбулись військово-патріотичні змагання «Зорі звитяги»

Дата: 20.08.2018 12:29
Кількість переглядів: 766

Фото без опису

17 серпня у місті Яворів, розпочались відкриті обласні військово-патріотичні змагання «Зорі Звитяги», присвячені Дню Незалежності України.

Участь у змаганнях взяла і наша Солонківська ОТГ.

Упродовж двох днів на молодь чекали силові випробовування, зокрема підтягування на перекладині, качання пресу, віджимання від землі. Серед практичних вправ - вогнева підготовка, стрільба з пневматичної гвинтівки, розбірка-збірка зброї на час, метання ножів в мішень, домедична підготовка - накладання джгута Ейсмарха та перенесення пораненого (командна естафета).

18 серпня визначились переможці змагань.

Представники Солонківської ОТГ здобули призові місця, зокрема, I місце в метанні гранати Ф-1в ціль, III місце з наповнення магазину автомата АК, I місце в естафеті накладання джгута Ейсмарха та перенесення пораненого, II місце в підтягуванні на перекладені, III місце з силової вправи, II місце в естафеті «ходіння на руках» у відкритих обласних військово-патріотичних змаганнях «Зорі Звитяги».

У результаті змагань Солонківська ОТГ здобула II місце у відкритих обласних військово-патріотичних змаганнях «Зорі Звитяги». Дякуємо учасникам змагань та відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської ОТГ за надану підтримку.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано