Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Державного прапора в Солонківській ОТГ

Дата: 28.08.2018 10:22
Кількість переглядів: 681

Наш стяг – пшениця у степах
Під голубим склепінням неба.
Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.
З нагоди Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці Незалежності України 23 серпня 2018 року в с. Солонка відбулася урочиста церемонія підняття нашого синьо-жовтого стягу на площі перед будинком культури за участю голови сільської ради Солонківськлї ОТГ, старост старостинських округів ОТГ, виконавчого апарату сільської ради, працівників культури ОТГ, учасників АТО, широкої громадськості. 
Цьогоріч честь підняти Державний Прапор під звуки гімну України було надано голові сільської ради Солонківської ОТГ Віталію Ткачуку та учаснику АТО Юрію Качмар.
З вітальним словом до учасників дійства звернулись голова сільської ради Віталій Ткачук, привітав зі святом та побажав упевненості та стабільності, здоров’я та успіхів у добрих справах на благо нашої великої Батьківщини над якою гордо майорить Державний український прапор. 
Щиро вітаю своїх побратимів, односельчан з днем прапора. Прапор – це ознака держави, за який ми воювали. Ніхто нас не переможе і ми будемо переможцями. Прошу хвилиною мовчання вшанувати пам’ять героїв, побратимів, яких зараз немає з нами у строю, звернувся учасник АТО Юрій Качмар.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано