Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

7 вересня відбулось відкриття Солонківської ДЮСШ

Дата: 07.09.2018 16:40
Кількість переглядів: 1426

Фото без опису

До Дня фізичної культури та спорту 7 вересня, у Солонківській ОТГ відбулось відкриття КЗ Солонківська ДЮСШ. На базі комунального закладу працюватимуть відділення з таких видів спорту як волейбол, настільний теніс, веслування на байдарках та каное, веслування на човнах «Дракон», стрільба з лука та легка атлетика.

З метою залучення до спортивних секцій  відбулися цікаві та яскраві презентації видів спорту, де учні мали змогу  обрати для себе той, яким би хотіли зайнятися надалі.

Почесними гостями заходу стали: Горлова Анастасія - веслувальниця на байдарках, срібна призерка Чемпіонату світу 2018р., призерка чемпіонату Європи 2011, 2013, 2017рр., призерка Кубка світу 2017р., багаторазова чемпіонка України; Вергелес Віталій - майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, призер Чемпіонату світу 2015, 2017рр., чемпіон Європи 2007, 2010, 2012рр., чемпіон світу з веслування на човнах «Дракон».

З щирими вітаннями відкриття комунального закладу відвідали сільський голова Солонківської ОТГ Віталій Ткачук, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської ОТГ Віталія Середа, директор опорного закладу загальної середньої освіти I-IIIст. ім. Героя України М.Паньківа Володимир Кіт, директор Зубрянського НВК «ЗНЗ I-IIIст.- ДНЗ» Володимир Сідун, яким небайдужа доля молодого покоління, які усвідомлюють ціннісну вагу спорту у вихованні фізично загартованого покоління українців та його найкращих моральних якостей.

Директор новоствореної дитячо-юнацької спортивної школи Володимир Окопний побажав викладачам та учням високих досягнень та зазначив, що підтримка розвитку спорту серед молоді є важливим досягненням для Солонківської ОТГ.

Захід пройшов в теплій, затишній атмосфері. Гості заходу отримали вичерпну інформацію на всі поставлені питання. Після такого дійства кількість бажаючих записатись до спортивних секцій різного спрямування зросте.

Учні, пам’ятайте, що бути здоровим і спортивним зараз у тренді. Приходьте до нових секцій, розвивайте свої здібності, досягайте нових спортивних висот.

Фото з заходу можна переглянути у нашій галереї


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано