Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось перше засідання робочої групи з розробки стратегії громади

Дата: 13.09.2018 14:13
Кількість переглядів: 1340

Солонківська сільська рада перемогла в конкурсі та буде брати подальшу участю в проекті „Підтримка реформи місцевого самоврядування -впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної і Західної України”, що співфінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польщі і реалізується Фондом Розвитку Місцевої Демократії (Польща) за участі регіональних партнерів в Україні — ГО “Європейський діалог” (Львів).

11 вересня 2018 року представники робочої групи з розробки Концепції стратегії розвитку Солонківської об'єднаної територіальної громади взяли участь у Форумі зі стратегічного планування для громад Львівської області. У Форумі також брав участь Консул Генерального Консульства Республіки Польща у Львові Кшиштоф Яховіч, експерт Фонду Розвитку Місцевої Демократії (Польща) Пшемислав Фенрих.

12 вересня 2018 року в Солонківській сільській раді відбулося Перше засідання з розробки Концепції стратегії розвитку Солонківської об'єднаної територіальної громади за участі  робочої групи, лікарів,  працівників культури, освіти, старостів сіл, депутатів, підприємців, громадських активістів.

Регіональні координатори проекту Олександр Софій та Ігор Шимків наголосили на особливій  важливості написання Стратегії, що дозволить підкреслити унікальні ресурси громади, допоможе залучити до життя громади інвесторів, надасть додаткові можливості для залучення зовнішніх ресурсів.

По завершенні засідання з нагоди Дня підприємця подяками від Голови сільської ради нагородили підприємців Солонківської ОТГ, які активно допомагають Соціальному відділу у вирішенні соціальних питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано