Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Бога-Творця у селі Солонка

Дата: 14.09.2018 19:32
Кількість переглядів: 1175

Фото без опису

14 вересня, у перший день нового церковного року, за участі учнів опорного закладу загальної середньої освіти I-IIIст. ім. Героя України М. Паньківа Солонківської сільської ради та учасників художньої самодіяльності Народного дому села Солонка відбулися заходи у рамках відзначення екологічного Дня Бога-Творця. Організатором заходу виступив відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ.

  Мета заходу – сприяти тому, щоб як найбільше учнів застановилися над своєю особистою відповідальністю за природне довкілля і виразили її творчо – у роздумах, віршах,  малюнках.

Святкування розпочалися з благословення о. Василя Федько, у своїй промові священник наголосив на тому, що дуже важливо є цінити та дбати про цей Богом сотворений світ, в якому живемо і, який нас оточує.

На запрошення інспектора з питань охорони навколишнього середовища та надзвичайних ситуацій Солонківської ОТГ Марії Пащук з вітальним словом виступив інспектор державної екологічної інспекції Григорій Гуль, який відзначив вагомість проведення такого заходу та спонукав присутніх задуматись над власними можливостями і над тим, що ми можемо зробити для довкілля.

Також з привітальними словами до присутніх звернувся сільський голова Солонківської ОТГ Віталій Ткачук.

Захід проходив під гаслом «Усе, мій Господи, від Тебе» в трьох номінаціях – малюнок, вірш та роздуми. Діти представили свої твори, які виражали свідомість християнської відповідальності за створений Богом світ, плекання культури бережливого ставлення до природних дарів Творця.

Ключовими завданнями заходу були - сприяти переосмисленню особистої відповідальності за природні дари Творця; допомогти зробити цілісний іспит сумління щодо ставлення до природного довкілля у щоденному житті.

У рамках святкового заходу відбулося нагородження переможців та учасників подячними грамотами та солодкими подарунками від сільської ради Солонківської ОТГ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано