Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Солонці відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика

Дата: 24.09.2018 11:14
Кількість переглядів: 1190

Фото без опису

23 вересня, у селі Солонка відбулось відкриття майданчика зі штучним покриттям, облаштованого в рамках Обласної програми «Спортивний майданчик».

В урочистостях брали участь голова Солонківської ОТГ Віталій Ткачук, начальник відділу та заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської ОТГ Віталія Середа та Надія Цимбаліста, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як, голова Пустомитівської районної ради Галина Гичка, голова Пустомитівської районної держадміністрації Ігор Хрунь, депутат Львівської обласної ради Мирослава Лісна, а також мешканці і гості Солонки.

Відкриття майданчика зі штучним покриттям – це велике свято для спортивної громади. Створення умов для занять спортом дозволить виховувати здорову націю. Молодь нашої громади бере участь у турнірах різних рівнів, тож сучасні майданчики дозволять їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватись у цьому напрямку, зростати професійно.

Чин освячення провів о.Василь Федько а церемонію відкриття завершили традиційним розрізанням символічної стрічки. Цікавою була розважальна програма, яку підготували керівники культури та активна, спортивна молодь села. 

Матеріальна база спортивних об’єктів громади на сьогодні збільшилась і будемо сподіватись, що і надалі зростатиме і покращуватиметься з року в рік.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано