Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся урочистий захід до Дня захисника України

Дата: 12.10.2018 20:20
Кількість переглядів: 1299

Фото без опису

Сьогодні, напередодні свята у військовому містечку с.Солонка  відбувся урочистий захід до Дня захисника України, який розпочався хвилиною мовчання в знак вшанування пам'яті як героїв, що віддали своє життя заради спасіння рідного краю, так і інших воїнів, що, захищаючи Батьківщину, залишили по собі тільки спогади.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся військовий священник о.Мар’ян. Привітала усіх і заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ Надія Цимбаліста, побажавши невичерпного здоров’я, сил, наснаги та відновлення миру в Україні.

Для військових та гостей звучали пісні, вірші, танці у виконанні творчих колективів нашої громади, вихованців дитячої школи мистецтв, солістів та юних талантів нашого краю.

В піснях лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди всім захисникам.  По завершенню концертної програми, для військовослужбовців та гостей було організовано святкове пригощення.

Нас єднає любов до рідної землі, до України. Виклики, які стоять перед українським народом ще не подолані, тож мусимо все зробити для того, щоб в єдності рухатись вперед.
Ми низько вклоняємось тим, хто зі зброєю в руках захищає суверенітет нашої держави і її цілісність.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано