Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивні змагання з волейболу серед жіночих команд «ICE BERRY” у селі Солонка

Дата: 01.12.2018 22:18
Кількість переглядів: 1112

Фото без опису В суботу, 1 грудня, у селі Солонка відбулися спортивні змагання за Кубок Львівської територіальної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд «ICE BERRY”.

На змаганнях були присутні голова обласної організації ВФСТ «Колос» Лілія Білінська, заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської ОТГ Оксана Ткачук, директор Солонківської ДЮСШ Володимир Окопний.

У змаганнях брали участь п’ять команд: ВК «Сокаль», ВК «Старий Самбір» , ВК «Радехів», Солонківську ОТГ представили дві команди  ВК  «Солонка» та ВК «Зубра».

Поєдинки проходили у видовищній, безкомпромісній боротьбі. Учасниці змагань активно змагались між собою, проявили справжній спортивний характер і показали непогану гру. Непереборний спортивний дух та позитивний настрій панував у спортзалі протягом всіх змагань.

Підрахунок виграних та програних партій, забитих та пропущених м’ячів розмістив по сходинках найсильніші команди в наступному порядку.

За результатами ігор на I-му місці у турнірній таблиці команда «Старий Самбір», на II-му - «Солонка», на ІІI-му – «Радехів», ІV-те –  «Сокаль», V-те здобула команда «Зубра».

Переможців та призерів нагороджено медалями та кубками. Також щиро дякуємо за витримку і пильність суддям змагань Ярославу Юркевичу та Володимиру Мальчицькому.

Вітаємо всіх учасників із вдалим заходом.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано