Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з письменником Андрієм Процайлом

Дата: 04.12.2018 18:13
Кількість переглядів: 1020

Фото без опису

Сьогодні, у стінах бібліотеки села Солонка відбулась зустріч з українським письменником, автором декількох книг, уродженцем села Липники нашої громади - Андрієм Процайлом.

          Модератором творчої зустрічі була начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ Віталія Середа.

          В теплій, душевній атмосфері, за чашкою духмяного чаю автор розповів про свій життєвий шлях, про свою творчість. Автор поділився своїми спогадами з дитинства, яке пройшло у Липниках, кумедними історіями з студентських років під час навчання у Самбірському педагогічному училищі. Було дуже приємно, що зустріч проходила в невимушеній, дружній обстановці, де учасники заходу мали можливість вести з автором живе спілкування, слухати історії написання його творів, ідеї та етапи створення його творінь.

Також під час зустрічі письменник, лауреат літературного конкурсу  «Коронація слова»  презентував вже добре відомі читачам книги, серед яких «Привид безрукого ката», «Мер сидить на смерті», «Вірус справедливості», «Перстень любові»,  та спільну роботу з Тетяною Белімовою «Яйце-райце, або мільйон на мрію».

          Ця зустріч пройшла напрочуд цікавою, корисною та душевною. Наостанок автор залишив книги з особистим підписом на добру згадку, та колективне фото.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано