Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники нашої громади привітали військовослужбовців з Днем збройних сил України

Дата: 06.12.2018 22:44
Кількість переглядів: 725

Фото без опису   Сьогодні, 6 грудня, у військовому містечку с.Солонка відбувся святковий концерт до Дня Збройних Сил України – присвячений всім тим, хто стоїть на сторожі спокою нашої держави – військовослужбовцям.

 

Участь в урочистостях взяли заступник голови Пустомитівської районної ради Іван Мудрий, голова Солонківської ОТГ Віталій Ткачук та секретар Давидівської сільської ради ОТГ Ігор Кухарський.

Урочистий захід супроводжувався незабутніми виступами творчих колективів, солістів, юних талантів нашої громади, під керівництвом художнього керівника НД с. Солонка Олександри Солонинко та заступника начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Надії Цимбалістої, які дарували творчі вітання присутнім у залі солдатам та офіцерам. У піснях лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди.

Ми віримо, що Збройні Сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано