Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Пенсійному фонді запрацював е-кабінет роботодавця

Дата: 09.12.2018 22:12
Кількість переглядів: 676

Фото без описуНа порталі Пенсійного фонду почав функціонувати кабінет роботодавця, в якому доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників, про правильність надання звітності.
Як стати користувачем е-кабінету роботодавця?
Ним може стати особа, яка вже зареєстрована на веб-порталі Пенсійного фонду України. Увійти до кабінету роботодавець може за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП). З інструкцією щодо реєстрації на веб-порталі та входу в особистий кабінет за допомогою ЕЦП можна ознайомитись на сайті – в інформаційному полі головного меню «Як зареєструватися»
Про що можна дізнатися в е-кабінеті?
• У кабінеті можна переглянути інформацію щодо сплати єдиного соціального внеску, в тому числі – по заборгованості підприємства з цього виду платежу до Фонду.
• Відображається інформація, скільки застрахованих осіб з вини роботодавця не отримали зарахування певного періоду до страхового стажу.
• Містяться відомості про звітність щодо сплати єдиного соціального внеску. Зокрема, роботодавець може бачити зауваження до його звітів і рекомендації щодо усунення неточностей.
• Роботодавець в його кабінеті може отримати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника (лікарняні).
Інструкція з отримання інформації в е-кабінеті:
• Увійдіть в особистий кабінет на веб-порталі за допомогою ЕЦП;
• У розділі «Комунікації з ПФУ» виберіть пункт «Запит на отримання електронних документів»;
• Після заповнення усіх атрибутів обов’язково підпишіть звернення вашим ЕЦП та дайте згоду на обробку ваших персональних даних;
• В електронному бланку замовлення виберіть у випадаючому меню потрібний вид довідки, заповніть усі обов’язкові поля, введіть ЕЦП та пароль до нього, натисніть кнопку «Відправити до ПФУ».
Після обробки вашого звернення ви отримаєте документ у вигляді pdf-довідки, достовірність якої підтверджено спеціальним QR-кодом, та електронний документ, підписаний ЕЦП Пенсійного фонду України, який, згідно чинного законодавства, є аналогом паперового документу, підписаного відповідною особою в органі Пенсійного фонду України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано