Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Солонківської ОТГ з навчальним візитом побували у Польщі

Дата: 11.12.2018 10:18
Кількість переглядів: 995

Фото без описуВ рамках написання Стратегії розвитку Солонківської сільської  об’єднаної територіальної громади на 2019-2025 роки, що співфінансується за співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща і реалізується Фондом Розвитку Місцевої Демократії (FRDL, Польща) за участі регіональних партнерів в Україні - ГО“Європейський діалог” (Львів), 02-06 грудня відбувся навчальний візит для представників громади у Люблінське Воєводство, Республіка Польща з метою вивчення досвіду західних колег з питань реформування місцевого самоврядування. До складу делегації увійшли представники Солонківської сільської ради: перший заступник голови Андрій Жиравецький, начальник юридичного відділу Галина Замостна та начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та міжнародної співпраці Галина Надворна.

Під час візиту відбулись робочі зустрічі членів делегації із Війтами,  представниками муніципального управління Гмін Гощтєрадув, Карчміска та Томашув Люблінський, на яких  було обговорено впровадження програм розвитку, в тому числі у сфері культури, спорту, освіти, співпраця з бізнесом. Крім того, польські колеги презентували заклади комунальної власності: очисні споруди, бібліотеки, школи, добровольчу пожежну частину.

В ході навчання, представники громади ознайомляться з досвідом управління у сфері житлово-комунальних послуг, вивчали кращі практики місцевого самоврядування, навчались впроваджувати та користуватись інструментами участі мешканців у житті громади та спільно працювати над розвитком території, в якій проживають.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано