Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Солонці відбулось свято Миколая

Дата: 20.12.2018 10:44
Кількість переглядів: 1370

Фото без описуМісяць грудень завжди з нетерпінням чекають діти, бо він приходить із радісним і веселим святом – святом Миколая Чудотворця. У цей день діти чекають на подарунки, в повітрі витає запах мандаринів і все навкруги сповнене дивами. Мабуть, тому й сьогодні у Народному домі села Солонка зібралося чимало діток з усієї громади на свято, яке для них організувала Солонківська сільська рада об’єднаної територіальної громади.

Перед початком свята дітей привітав сільський голова Солонківської об’єднаної територіальної громади Віталій Ткачук, який щиро побажав усім здоров’я, миру, добра, злагоди, щастя, виконання всіх бажань.

Сьогодні незабутній новорічний настрій дітям дарували учасники художньої самодіяльності Народного дому села Солонка. Звучали гарні пісні та мелодії. Але найбільшу радість дітки отримали від перегляду цікавої казки «Маленьке янголятко», яку їм подарували актори арт-простору «Єдиноріг». Це було справжнє дитяче свято.

Не забули ми і про урочисте відкриття святкової новорічної ялинки, яка засяяла вогнями під гучні оплески та радісні дитячі вигуки. Після чого діткам вручили святкові солодкі подарунки. Відкриття новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть у Солонківській громаді до свята Нового року та Різдва Христового.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано