Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось різдвяне свято за участі вчительських колективів загальноосвітніх шкіл та вихователів дошкільних навчальних закладів Солонківської сільської ради

Дата: 21.01.2019 14:34
Кількість переглядів: 1195

Фото без опису         У січні ми відсвяткували первісну подію, коли Вифлеємська зоря звістила Дивну Новину всьому світові – народження Ісуса, який повертає втрачену радість кожній людині, віщує прихід у світ любові, чистоти та віри. Щороку відблиск цієї зірки запалює в наших будинках різдвяні свічі і в чистому голосі молитви будить в наших серцях віру у добро та любов.

         Період різдвяних свят – це час, який всіх єднає! Свято «Возвеселімся всі разом нині!», яке відбулось цієї неділі в приміщенні Народного дому села Солонка за участі вчительських колективів загальноосвітніх шкіл та вихователів дошкільних навчальних закладів Солонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади, проходило з метою збереження розвитку традицій нашого краю.

         Оскільки українська традиція відзначення Різдвяних свят незмінно пов’язана з колядуванням, зі сцени лунали віншування та різдвяні  привітання, учасники показували сценки на біблійну тематику.  Кожен колектив намагався у своїх Різдвяних піснеспівах донести до кожного диво народження маленького Ісуса, засвідчити вміння колядувати. Свято було зігріте теплом усмішок та Божої любові. 

         Завдяки таким заходам ми пізнаємо наших колег і вчимося розуміти один одного, жити в гармонії.

Тому, збережімо наш скарб – наші народні звичаї та обряди, нашу щиру українську коляду, колядуючи спільно не тільки на таких святах, а й у кожній оселі.

  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано