Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І знову коляда крокує Солонківською ОТГ

Дата: 04.02.2019 15:38
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

Щоб відчути святковий настрій та потрапити в атмосферу свята, потрібно було прийти 3 лютого на «Різдвяні вечорниці», які відбулись в приміщенні Народного дому села Солонка. Надзвичайне дійство з колядками та щедрівками дарували глядачам представники сіл громади. Надзвичайно яскраві костюми, чарівне виконання пісень – усе зачаровувало гостей заходу, змушувало поринути в глибину наших традицій.
Учасники дійства згадали і відтворили часточку нашої минувшини, показали як наші пращури, і як ми стараємось в цей складний для країни час зустрічати Різдвяні свята. Це було радісно, весело, з піснями. Сцена прибрана мов світлиця – дідух, стіл, лава, на столі смаколики, звучать колядки. Виконавці звеселяли серця присутніх гарним настроєм, і вкотре ми мали можливість переконатись, який талановитий та духовно багатий наш український народ. 
Усіх вітав голова Солонківської сільської ради Віталій Ткачук. Глядачі були приємно вражені і задоволені святом. А на останок гостей частували Різдвяними пампушками та гарячим вином.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано