Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась ІІ Спартакіада Солонківської ОТГ

Дата: 18.02.2019 15:50
Кількість переглядів: 1017

Фото без опису

         17 лютого на території Солонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади відбулося спортивне свято - ІІ Спартакіада Солонківської ОТГ. Спартакіада, яка об’єднала змагання  з волейболу (мікс команд), міні-футболу, настільного тенісу, стрільби з лука, шахів, шашок та доміно, справді сколихнула всю спортивну громаду.

         Після того як прозвучав державний Гімн України, учасників спартакіади привітали голова сільської ради Солонківської ОТГ Віталій Ткачук, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Віталія Середа, директор Опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Героя України М.Паньківа Володимир Кіт, директор ДЮСШ Володимир Окопний, побажавши усім успішних ігор.

Фото без опису

         Позмагатись за право бути кращими у рядах спортивних переможців заявились чимало представників сіл нашої громади. Кількість учасників була достатньо великою, аби підігріти спортивний азарт та відчуття суперництва серед самих учасників спортивного заходу.

         Боротьба була упертою та наполегливою, гравці демонстрували неабиякий спортивний запал, силу та наснагу. Спортсмени-аматори гідно відстоювали честь і гідність свого села.

            Переможці та призери Спартакіади нагороджені медалями та кубками, солодощами за сприяння сільського голови та відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської сільської ради.

         Хотілось би висловити слова щирої вдячності всім, хто доклався до належної організації Спартакіади, за небайдуже ставлення до спорту та масової фізичної культури, за пропаганду здорового способу життя серед широких верств населення, за час, присвячений здоров’ю.

Фото без описуФотогалерея свята


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано