Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Делегація Солонківської сільської ради відвідали колег з Гміни Орли, Республіка Польща

Дата: 04.03.2019 19:16
Кількість переглядів: 1503

Фото без опису1-2 березня 2019 року офіційна делегація Солонківської сільської ради  перебувала у Гміні Орли Перемишльського Повіту  Республіки Польща на запрошення Вуйта Гміни Богуслава Слабіцького з метою обговорення подальших перспективних напрямків роботи, реалізації спільних ініціатив та підписання Плану співпраці на 2019 рік в рамках Угоди про транскордонну співпрацю між Гміною Орли та Солонківською сільською радою.

Делегацію очолив перший заступником голови сільської ради Жиравецький Андрій Михайлович. Також до її складу увійшли працівники, депутати сільської ради.

В ході візиту відбулась зустріч з головою ради Гміни Орли Малгожатою Хавро, головами комісій з ціллю обміну досвідом роботи у різних сферах, налагодження зв’язків та розвитку партнерської співпраці між установами. 

Під час візиту делегати відвідали Замок в Красічині поблизу Перемишля, який відноситься до найбільших скарбів польської ренесансної архітектури, Перемишльський Музей, мали змогу помилуватися величними храмами, а також взяли участь в урочистому відкритті «VIII шахового турніру на кубок Вуйта Гміни Орли».

Українська делегація вдячна владі Гміни Орли за гостинність і сподівається на подальшу довготривалу співпрацю. Адже, одним із пріоритетних напрямків роботи Солонківської сільської ради є розвиток міжнародного співробітництва. Тому, громада продовжує активно працювати у цьому напрямку, зокрема шляхом підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування через вивчення напрацювань іноземних колег, а також у сфері реалізації спільних з польськими партнерами проектів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано