Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Солонці вшанували 205 річницю від Дня народження Т. Шевченка

Дата: 18.03.2019 14:08
Кількість переглядів: 1031

Фото без опису

         «Вклонімося Кобзарю» - під такою назвою в Народному домі села Солонка у неділю, 17 березня, відбувся літературно-музичний вечір, присвячений 205-й річниці від дня народження Тараса Шевченка за участю колективів, солістів  художньої самодіяльності Народного дому, учнів Опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М.Паньківа та учнів Зубрянського ЗЗСО Солонківської сільської ради.

         Послухати чудовий концерт, присвячений Кобзарю, прийшли жителі громади, діти, вчителі. Кожен вірш, пісня у вмілому виконанні учасників заходу ще і ще раз доводила глядачам наскільки багата Українська земля талантами як минулого, так і сучасності.

         Родзинкою святкового концерту стала постановка драми Т. Шевченка «Назар Стодоля». Самодіяльні актори цікаво і майстерно відобразили героїв часів козацької слободи та передали атмосферу цих подій. Глядачі оцінили професійну майстерність учнів. Вистава увінчалась великим успіхом у односельчан.

         Зі словами подяки виступили начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади Віталія Середа та заступник начальника відділу Надія Цимбаліста за змістовне, цікаве та майстерне дійство. Ще раз згадали про багатство творчості Тараса Шевченка та про неоціненний вклад його в культуру України, подякували за прекрасних талановитих дітей, справжніх патріотів нашого краю.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано