Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Дата: 25.04.2019 14:06
Кількість переглядів: 603

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень Солонківської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік», «Про встановлення  ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік», «Про встановлення  податків, зборів та пільг на 2020 рік».

 

Проект рішення сесії Солонківської сільської ради « Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік» розроблено відділом фінансів, бухгалтерського обліку та звітності та юридичним відділом виконавчого комітету Солонківської сільської ради.   Проектом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

 

Проект рішення сесії Солонківської сільської ради  «Про встановлення  ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік» розроблено відділом фінансів, бухгалтерського обліку та звітності та юридичним відділом виконавчого комітету Солонківської сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається встановити ставки земельного податку, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

 

Проект рішення сесії Солонківської сільської ради  « Про встановлення  податків, зборів та пільг на 2020 рік» розроблено відділом фінансів, бухгалтерського обліку та звітності та юридичним відділом виконавчого комітету Солонківської сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Солонківської сільського об’єднаної територіальної громади та забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм соціально-економічного розвитку.

Проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них будуть розміщені 26 квітня 2019 року на офіційному сайті Солонківської сільської ради у розділі “Діяльність та структура сільської ради” - “Проекти”.

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проектів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них. Зауваження та пропозиції надаються до Солонківської сільської ради  та виконавчого комітету Солонківської сільської ради за адресами:

 

- 81131, Львівська область, Пустомитівський район, с. Солонка, вул. Центральна, 3 каб. юридичного відділу виконавчого комітету (для громадян),;

- E-mail: solonkarada@gmail.com;

 - за телефонами (032) 2271393 (зі стаціонарного телефону);.

Зауваження та пропозиції приймаються до 24 травня 2019 року у письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано