Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 травня у селі Солонка відбулись заходи до Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні

Дата: 08.05.2019 14:22
Кількість переглядів: 985

Фото без опису         Сьогодні, 8 травня у селі Солонка відбулись заходи до Дня памяті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

          У заході взяли участь представники адміністрації об’єднаної територіальної громади Солонківської ОТГ, духовенство, вчителі та учні Опорного ЗЗСО I-III ст. ім.Героя України М.Паньківа та пересічні мешканці села.

           У пам'ять про всіх загиблих у роки Другої світової війни настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ о.Роман Гаранджа та  військовий священник УПЦ першої радіотехнічної бригади військової частини А4324 військового містечка о.Мар’ян відправили поминальну панахиду.

         Зі словами подяки та із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої страшної війни до присутніх звернулись голова сільської ради Віталій Ткачук, військовий капелан о.Мар’ян, вчитель історії Зубрянського ЗЗСО Володимир Панкевич, начальник соціального відділу Леся Богун.

          Діти поклали квіти до пам’ятників і вшанували пам'ять загиблих за Україну хвилиною мовчання.

         Також у виконанні представників художньої самодіяльності Народного дому звучали хвилюючі та проникливі композиції на воєнну тематику.

         Ми памятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга Світова війна. Ми памятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано