Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День матері в Солонці

Дата: 13.05.2019 15:13
Кількість переглядів: 520

МАМА… Скільки поетів описували материнську любов та самопожертву, скільки пісень складено про материнську ласку та доброту, скільки надій і захоплення вкладають у це слово дитячі уста. Мама – це той світлий ангел, який все життя оберігає своїх дітей. День Матері – це ще одна нагода висловити мамі свою вдячність та любов, побажати їй здоров’я та щастя, помолитися за неї.

У другу неділю травня у селі Солонка відбулося святкування маминого дня.

Урочистості з нагоди Дня матері розпочались з молебня біля фігури Матері Божої, яку провів настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ о.Роман Гаранджа, після святкування продовжилось святковим концертом «Дякую тобі Боже за маму» за участі колективів та солістів художньої самодіяльності Народного дому села Солонка.

З привітаннями та побажаннями до всіх матерів звернулися сільський голова Віталій Ткачук та заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Надія Цимбаліста Солонківської об’єднаної територіальної громади, які бажали міцного здоров’я, родинного благополуччя та затишку, радості від дітей та онуків, щастя і добра на довгі літа.

Радісним та щирим було свято у Солонці. Матері, які прийшли на концерт, уважно слухали привітання, вдячно усміхалися та підтримували оплесками маленьких та великих артистів. А від наших виконавців пролунало ще стільки пісень та віршів, стільки теплих та щирих слів, що, здавалося, навіть природа вирішила привітати матусь теплим травневим сонечком.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано