Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День матері та розгортання прапора в Зубрі

Дата: 13.05.2019 19:18
Кількість переглядів: 975

Фото без опису  ТВОЯ ЛЮБОВ ДАЄ МЕНІ НАСНАГУ,

ТВОЯ ЛЮБОВ ВЕДЕ В НЕЗНАНИЙ СВІТ,

ТАК БУДЬ ВОВІК БЛАГОСЛОВЕННА МАТИ,

ТВОЯ ЛЮБОВ ВЧИТЬ, ЯК У СВІТІ ЖИТЬ.

              

 

12 травня у селі Зубра відбувся святковий концерт «Мамо моя, рідна мамо» присвячений Дню матері. Щороку, уже традиційно, жителі села  збираються у весняний недільний день, аби подякувати усім матерям за любов, тепло, добро і найцінніше – життя.

Своїми номерами глядачів дивували творчі, художні колективи, ансамблі народного танцю, солісти села Зубра.  Артисти дарували своїм глядачам любов, щирість і хороші емоції, а ті віддячували оплесками. Для матусь звучали найніжніші слова та найщиріші пісні у цей чудовий весняний день.

З привітаннями та побажаннями до всіх матерів звернулися сільський голова Віталій Ткачук, заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Надія Цимбаліста Солонківської об’єднаної територіальної громади, настоятель храму Преподобної Параскеви о.Олег Пігій.

Дружня і по домашньому тепла атмосфера панувала в залі протягом всього свята, адже все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї, з батькової щедрої руки, з материнського ніжного слова.

По завершенню концерту усі разом на подвір’ї Народного дому розгорнули п’ятдесятиметровий Прапор України – нашу символічну «українську хвилю», який мандрує від села до села нашої об’єднаної територіальної громади на знак цілісності та неподільності нашого краю, нашої держави.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано