Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творчі колективи Солонківської ОТГ відвідали військовослужбовців містечка «Базове»

Дата: 27.05.2019 11:23
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

У неділю, 26 травня, творчі колективи Солонківської обєднаної територіальної громади завітали з концертною програмою до військовослужбовців містечка «Базове» 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у селі Старичах Яворівського району.

Зустріли нас розповідями про центр, його мешканців, прогресивні зміни, які відбулись за останній рік з нашої останньої зустрічі  та започаткований музей.

Для військовослужбовців були представлені чудові українські пісні, сучасні та народні танці, веселі гуморески, виступи маленьких діточок. Військовослужбовці отримали змогу почути мелодійну гру на музичних інструментах. Солдати були у захопленні від концерту, і тому були підтвердженням гучні оплески та схвальні відгуки.

Завершенням концертної програми стала щира подяка військовослужбовців та керівництва 184-го Навчального центру, які вручили нашим артистам грамоти за участь у військово-патріотичному вихованні та культурно-патріотичному житті центру. А також солдати запросили нас обовязково повертатись із новими виступами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано