Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Солонці відбувся міжнародний волейбольний турнір

Дата: 22.06.2019 16:49
Кількість переглядів: 1083

Фото без опису21 червня в селі Солонка у рамках Угод про Транскордонну співпрацю відбувся V Міжнародний турнір  серед чоловічих аматорських команд з волейболу на Кубок голови Пустомитівської районної ради.

Участь у змаганнях взяли команди з Солонки, Пустомит, Люблінського повіту та гміни Ґрудек над Дунайцем Новосондецького повіту Республіки Польща.

З привітальним словом до учасників турніру звернулись голова Пустомитівської районної ради Галина Гичка, голова Солонківської сільської ради ОТГ Віталій Ткачук, віце-староста Люблінського повіту пан Ґжеґож Козьол, вуйт гміни Ґрудек над Дунайцем Новосондецького повіту пан Юзеф Тобіаш.

          Привітав учасників турніру і наш земляк з Солонки – чемпіон України, володар Кубку України та гравець збірної України з волейболу Юрій Семенюк. Для шкільного музею ОЗЗСО I-III ст. імені Героя України Миколи Паньківа Юрій подарував власну футболку гравця збірної України.

               Почергово звучали гімни Євросоюзу, Польщі та України, під які урочисто підняли прапори країн-учасниць турніру.  

               За результатами видовищних та не менш напружених ігор перше місце виборола команда Люблінського повіту, друге місце посіла команда Солонки, третє місце у команди з м.Пустомити, четвертими стали представники гміни Ґрудек над Дунайцем Новосондецького повіту.         

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано