Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Липниках з концертом виступили представники с. Зубра

Дата: 24.06.2019 12:42
Кількість переглядів: 774

Фото без опису        У традиції нашого народу пісня має особливе значення. Щоб українці не робили, де б не були, завжди пам’ятають про українську пісню, яка передається з покоління в покоління віками. Поки буде лунати, доти і буде жити народ України.

         23 червня в Народному домі села Липники у рамках ІІ Фестивалю Солонківської об’єднаної територіальної громади «Від села до села українська пісня пролягла» виступили учасники художньої самодіяльності Народного дому села Зубра з концертною програмою «Ніщо не може нашу пісню зупинить, наповним піснею наш край квітучий».

         Аматори сцени дарували глядачам скарби пісенної творчості. Усі разом поринули в неповторний світ української, мелодійної, солов’їної пісні. Артисти як дорослі, так і малі в своїх піснях, інсценівках, подарували кожному глядачеві частинку своєї душі і серця, прославляючи свій рідний край.

         З словами вітань та подяки виступили заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ Надія Цимбаліста та староста Поршнянського округу Богдан Баркит, які побажали щоб акорди цього святкового заходу додали всім сили і віри в краще майбутнє. Бо як кажуть: «З піснею людина народжується, живе й умирає, - вищою за пісню може бути тільки молитва».

         На кінець концертної програми глядачі своїми оплесками щиро подякували аматорам сцени, які подарували усім приємні хвилини спілкування з прекрасним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано